Bemiddeling ZZP
Met oog en oor voor de markt verbinden wij mens en werk op alle niveaus in Zuid-West Nederland

WIJ ZIJN HB17

HB17 is een nieuw begrip in Zeeland als het gaat om arbeidsbemiddeling. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en bemiddeling voor ZZP.

Werving & Selectie

Bemiddeling ZZP

Werving & Selectie

Als matchmakers in werk is het onze ambitie altijd een goede en kwalitatieve match te maken tussen werkgevers en kandidaten. Met oog en oor voor beide partijen maakt HB17 deze ambitie waar. Daarin kijken we niet alleen naar de functieomschrijving, maar juist ook naar de ambities van de kandidaat. Passen die goed bij de ambities van de organisatie, dan hebben we een match. Zo simpel is het! Bij werving & selectie helpt en begeleidt HB17 kandidaten en opdrachtgevers vooral in het concretiseren en vertalen van hun talenten en ambities. In de praktijk betekent dit dat:  
  • wij bij het werven van kandidaten ook kijken naar persoonlijkheid, motivatie en ambitie;
  • wij bij het selecteren van kandidaten ook rekening houden met de bedrijfsambities van de ondernemer;
  • wij dankzij ons uitgebreide netwerk in de meeste gevallen binnen 4 weken een goede ‘match’ kunnen maken.

Bemiddeling ZZP

In de praktijk zien we steeds vaker dat de flexibele schil binnen bedrijven ingevuld wordt door ZZP'ers. De keuze voor het ZZP-schap is vaak bewust; je geniet van je zelfstandigheid en vindt het belangrijk je talenten en vaardigheden op de juiste manier in te kunnen zetten voor opdrachtgevers die passen binnen jouw missie en visie. Dat begrijpt HB17 als geen ander. Onze ervaring leert echter ook dat het enorm tijdrovend kan zijn om aan betaalde opdrachten te komen. HB17 heeft een breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren en ontzorgt ZZP'ers graag voor bij de zoektocht naar passende opdrachten. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die HB17 jou als ZZP'er kan bieden. We maken graag kennis!

HB17 WERKT

HB17 gaat verder dan alleen de werving en selectie van kandidaten en bemiddeling van ZZP. We adviseren en begeleiden organisaties en kandidaten ook bij de ontwikkeling van werk- en talentmanagement. Dit doen we altijd vanuit een verrassend inzicht. We dagen de werkgever namelijk uit na te denken over het de daadwerkelijke personeelsbehoefte. Door middel van de vraag achter de vraag te stellen, helpen we ook werknemers om hun talenten optimaal te benutten. Op deze manier kunnen ze zo goed mogelijk presteren op de werkvloer.

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Nieuwsgierig naar mogelijkheden? Bel ons op of stuur ons een bericht
logo_HB17 pijltje pijl_links pijl_rechts