Met oog en oor voor de markt verbinden wij mens en werk op alle niveaus in Zuid-West Nederland

WIJ ZIJN HB17

HB17 is een nieuw begrip in Zeeland als het gaat om arbeidsbemiddeling en biedt de volgende 3 diensten: bemiddeling voor ZZP, detachering en werving,
selectie & opleiding.

Detachering

Werving & Selectie

ZZP

Detachering

HB17 heeft een krachtig netwerk van professionals die graag willen werken en willen groeien in hun werk. Mensen die we stuk voor stuk echt hebben leren kennen. We weten wie ze zijn, in welke branche ze graag werken, hoeveel ervaring ze hebben en wat hun ambities en talenten zijn. Ze staan klaar om aan de slag te gaan. Wanneer u als werkgever op zoek bent naar (tijdelijk) personeel door onvoorziene drukte, ziekte, zwangerschapsverlof of een project dan is een match dus zo gemaakt. Eén keer bellen en HB17 staat voor u klaar. We selecteren graag de juiste kandidaten die volledig aansluiten bij uw wensen en werkwijze.

Werving & Selectie

Als matchmaker in werk is het onze ambitie altijd een goede en kwalitatieve match te maken tussen werkgevers en kandidaten. Met oog en oor voor beide partijen maakt HB17 deze ambitie waar. Daarin kijken we niet alleen naar de functieomschrijving, maar juist ook naar de ambities van de kandidaat. Passen die goed bij de ambities van de organisatie, dan hebben we een match. Zo simpel is het! Bij werving & selectie helpt en begeleidt HB17 kandidaten en opdrachtgevers vooral in het concretiseren en vertalen van hun talenten en ambities. In de praktijk betekent dit dat:  

  • wij bij het werven van kandidaten ook kijken naar persoonlijkheid, motivatie en ambitie;
  • wij bij het selecteren van kandidaten ook rekening houden met de bedrijfsambities van de ondernemer;
  • wij dankzij ons uitgebreide netwerk in de meeste gevallen binnen 4 weken een goede ‘match’ kunnen maken.

ZZP

In de praktijk zien we steeds vaker dat de flexibele schil binnen bedrijven ingevuld wordt door ZZP'ers. De keuze voor het ZZP-schap is vaak bewust; je geniet van je zelfstandigheid en vindt het belangrijk je talenten en vaardigheden op de juiste manier in te kunnen zetten voor opdrachtgevers die passen binnen jouw missie en visie. Dat begrijpt HB17 als geen ander. Onze ervaring leert echter ook dat het enorm tijdrovend kan zijn om aan betaalde opdrachten te komen. HB17 heeft een breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren en ontzorgt ZZP'ers graag voor bij de zoektocht naar passende opdrachten. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die HB17 jou als ZZP'er kan bieden. We maken graag kennis!

HB17 WERKT

HB17 gaat verder dan alleen maar het werven en selecteren van kandidaten voor langdurige banen. Het adviseert en begeleidt organisaties en kandidaten ook bij het ontwikkeling van ‘werk’ en talentmanagement. Altijd vanuit een verrassend inzicht. Door de vraag achter de vraag te stellen daagt HB17 de werkgever uit na te denken over de daadwerkelijke personeelsbehoefte en helpt het de werknemer zijn talenten optimaal te benutten om goed te kunnen presteren op de werkvloer.

Nieuwsgierig naar mogelijkheden? Bel ons op of stuur ons een bericht
logo_HB17 pijltje pijl_links pijl_rechts