Over ons

HB17 werkt aan vaste banen. Als matchmaker in werk helpen wij werkgevers te verbinden met goede kandidaten en kandidaten met ambitieuze werkgevers. Vanuit onze ervaring begrijpen wij goed wat ondernemers belangrijk vinden en zetten wij ons optimaal in voor een passende functie voor werkzoekenden. Ons uitgebreide netwerk (waarin vaak al goede kandidaten aanwezig zijn) maakt het mogelijk een match te realiseren. HB17 is een betrouwbare partner voor detachering, werving & selectie en bemiddeling voor ZZP met aandacht voor- en interesse in mens en werk.

De vergoedingsstructuur van HB17 is bijzonder te noemen. Deze is gebaseerd op een succesvolle match tussen de opdrachtgever en kandidaat. We hanteren een vergoeding bij het tot stand komen van een match/arbeidsovereenkomst en vervolgens een vergoeding per maand. Ook na het maken van de match blijft HB17 betrokken. Indien gewenst verzorgen wij training en coaching aan kandidaat. Ook daarmee laat HB17 zien dat het graag investeert in langdurige en succesvolle samenwerkingen die bedrijven (op langere termijn) beter maakt.

HB17 WERKT O.A. VOOR:

Vanuit ervaring begrijpen wij wat écht belangrijk is voor ondernemers.

Wim Bouman wist vanuit het niets zijn bedrijf in office supplies, documentsystemen en projectinrichting uit te bouwen tot één van de belangrijkste spelers in deze branche op de Nederlandse markt. Na de verkoop van Bouman KantoorTotaal bundelt hij nu zijn krachten en ervaring met Marloes de Haze.

Wim Bouman

Marloes bouwde haar netwerk op als (people)manager in het bedrijfsleven en haar functies binnen de financiële dienstverlening waarin zij als sparringpartner voor ondernemers fungeerde. Die ervaring zet zij nu in om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen te brengen.

Marloes de Haze

logo_HB17 pijltje pijl_links pijl_rechts