Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Accountmanager

Code 2923
Regio zuid
Datum vacature 26 juli 2021

Ben je ambitieus en heb je affiniteit met off- en online media? Wil je lokale ondernemers ondersteunen en inspireren in hun mediakeuze? Wil je samenwerken in een ambitieus team? Dan heeft onze opdrachtgever een mooie uitdaging voor jou!

De klanten van de opdrachtgever zijn op zoek naar off- en online bereikoplossingen. Je hebt een pracht mediaportfolio om je klanten wereldberoemd in hun regio te maken. Je werkt met een onderscheidend mediaportfolio om klanten verder te helpen in hun lokale marketing.

JE UITDAGING
We zijn op zoek naar een ervaren accountmanager. Als accountmanager ben je het commerciële gezicht van het bedrijf en aanspreekpunt voor de relaties. Je werkt in een eigen gebied en wordt door het intensief bewerken van je netwerk een vertrouwd aanspreekpunt voor lokale ondernemers.

HERKEN JE JE IN DIT PROFIEL?

  • Je bent ambitieus, ondernemend en assertief.
  • Je legt makkelijk contacten en kunt gericht luisteren.
  • Je bent actief op social media en hebt affiniteit met nieuws.
  • Je speelt een belangrijke rol in de verdere groei van onze nieuwsmedia.
  • Je bent representatief.
  • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding of denkniveau.

WIE IS DE OPDRACHTGEVER?
De opdrachtgever is een toonaangevende uitgeverij van o.a. 16 huis-aan-huis kranten en heeft een ijzersterke marktpositie in Midden-Zeeland en West-Brabant. Lokaal nieuws is de core business van het bedrijf en ze hebben een sterke binding met lezers. Online heeft het bedrijf sterke merken in haar portfolio en heeft daarnaast een uniek samenwerkingsverband met NU.nl. De opdrachtgever is een flexibele onderneming waar je volop kansen krijgt je persoonlijk te ontwikkelen.

WAT BIEDT DE OPDRACHTGEVER?
Een functie binnen een ondernemende omgeving die altijd in beweging is. Een baan waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast een team van 40 leuke en vakkundige collega´s. Ze bieden je een salaris passend bij jouw ervaring, mobiele telefoon en auto van de zaak.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Uren

  • 24-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?