Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Commercieel administratief medewerker

Code 2901
Regio zuid
Datum vacature 6 juli 2021

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker in West-Brabant of in Zeeland.

De opdrachtgever is een concern met meer dan 40 dochterondernemingen en leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. De sector Betonmortel verzorgt de productie en de levering van stortklaar beton vanuit een aantal betoncentrales in Nederland en België.

WAT GA JE DOEN?
Als commercieel administratief medewerker ondersteun je de commercieel manager van de diverse betoncentrales in Nederland, in hoofdzaak op administratief gebied. Zo beheer je de raam- en jaarcontracten, werk je offertes uit en belt ze na. Je beheert het orderboek, registreert klachten en zorgt dat deze adequaat worden opgevolgd. Debiteurenopvolging is eveneens een van je taken in deze afwisselende functie. Je hebt intensief contact met de commercieel manager en de bedrijfsleiders van de betoncentrales. De standplaats is bij voorkeur West-Brabant, maar een standplaats in Zeeland (Noord- en Zuid-Beveland) is ook bespreekbaar.

WIE ZOEKEN WIJ?
Ben je een nauwkeurige en gestructureerde administratief medewerker en heb je affiniteit met commercie? Dan zijn we naar jou op zoek! We verwachten dat je een mbo werk- en denkniveau hebt, service- en klantgericht en communicatief vaardig bent. Daarnaast heb je goede kennis van het MS Office pakket (Word, Excel, Powerpoint).

WAT BIEDEN WIJ?
Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi en groot familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Je bent in hoge mate zelfstandig en er is zeker ruimte voor eigen initiatieven. Je hebt gedreven en deskundige collega’s om je heen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Uren

  • 32-40

Systeemkennis

  • Excel
  • Word
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?