Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Hoofd Waste Transfer Station

Code 2926
Regio zuid
Datum vacature 5 augustus 2021

Wij zijn op zoek naar een Hoofd Waste Transfer Station voor onze opdrachtgever in Terneuzen.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?
Je begint je werkdag met een goede bak koffie terwijl je met je collega’s de werkzaamheden van die dag bespreekt. Je bent verantwoordelijk voor de correcte opslag van de aangevoerde gevaarlijke afvalstoffen, de veilige behandeling van deze afvalstoffen en de correcte afvoer. Dit alles in nauw overleg met verschillende afdelingen. De aangeleverde afvalstoffen zijn zowel vaste als vloeibare stoffen. De verpakte afvalstoffen worden in verschillende verpakkingen aangeleverd. De afvalstoffen worden zowel nationaal als internationaal afgevoerd.

WAT WORDT JOUW GROOTSTE UITDAGING?
Als Hoofd Waste Transfer Station organiseer jij de dagelijkse gang van zaken op het WTT en leid en inspireer jij jouw teamleden. De site in Terneuzen is een BRZO-site waar de diverse overheden de werkzaamheden nauwgezet van volgen. Alle handelingen met de gevaarlijke afvalstoffen worden uitgevoerd volgens de wetgeving aangaande milieu en veiligheid. Veilig werken staat altijd voorop.

HOE MAAK JE HET VERSCHIL?

  • Je hebt minimaal een bacheloropleiding afgerond, bij voorkeur in een scheikundige richting.
  • Je minimaal 7 tot 10 jaar operationele werkervaring, waarvan minstens 3 jaar in een leidinggevende rol.
  • Je hebt kennis van de Nederlandse afvalwetgeving, Arbo, omgevingswet, ADR, de PGS 15 richtlijn, TFS en kennis van BRZO.
  • Je beschikt over het certificaat VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

WAT BIEDT DE OPDRACHTGEVER?
  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; ze investeren graag in hun collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
De afdeling Waste Transferstation Terneuzen (WTT), onderdeel van Industrial Waste Services (IWS) Terneuzen, bestaat uit 10 tot 15 medewerkers die jij aanstuurt. Er heerst een collegiale sfeer waarbij iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Je rapporteert aan de Site Manager.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Uren

  • 32-40

Beschikbaar

  • Beschikbaar
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?