Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Inkoper

Code 2896
Regio zuid
Datum vacature 18 juni 2021

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Nieuwdorp zijn wij op zoek naar een buyer.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?
Voor de aan jou toegewezen interne klanten verzorg je het gehele inkoopproces. Je zoekt geschikte leveranciers, organiseert tenders, kijkt kritisch naar de voorstellen, overlegt met de klant, onderhandelt over de beste TCO en stelt de definitieve contracttekst op. Daarbij werk je samen met andere afdelingen zoals Legal en Finance. Je bewaakt de gemaakte afspraken, verleent nazorg bij aankoopprojecten en evalueert de leveranciers. Ook signaleer je verbeterpunten en doe je verbetervoorstellen.

WAT WORDT JOUW GROOTSTE UITDAGING?
Als buyer ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van zowel raam- als projectcontracten. Het gaat om de inkoop van technische projecten, van diensten voor de operationele afdelingen en voor de ondersteunende afdelingen. Je werkt nauwkeuring en biedt op basis van een goede probleemanalyse gestructureerde oplossingen aan. Je onderhandelt op grond van argumenten en met respect voor ieders belangen. Je bent kritisch, analytisch en je werkt oplossingsgericht.
 
HOE MAAK JE HET VERSCHIL?
Je hebt een hbo-diploma en beschikt over aantoonbare ervaring met technische projectaankopen en hebt technische affiniteit.
Je hebt NEVI 1 afgerond, NEVI 2 is een pre.
Je kunt goed onderhandelen, bent communicatief en resultaatgericht.
Je bent Nederlandstalig en hebt goede kennis van het Engels en het Frans.
Je bent bereid te reizen naar locaties in Benelux-Frankrijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
Een uitgebreid salarispakket met goede arbeidsvoorwaarden.
De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; ze investeren graag in hun collega’s.
Een goede balans tussen werk en privé.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Je komt te werken op de locatie in Nieuwdorp en Antwerpen in een team van ervaren buyers. Er is een open sfeer waarin hard gewerkt wordt en waarbij iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Dienstverband

  • Vast

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?