Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Logistiek planner

Code 2924
Regio zuid
Datum vacature 4 augustus 2021

Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De opdrachtgever gevestigd in Terneuzen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Overal om je heen zie je deze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt de producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol.

Wat ga je doen?
De logistiek planner maakt onderdeel uit van het logistieke team en is verantwoordelijk voor het opzetten en praktisch uitvoeren van de planning van de schepen. Deze schepen vervoeren dagelijks vele tonnen zand en grind. Het is de kunst om door middel van een uitgekiende belading, dagelijks een optimaal transport over water te realiseren. Dagelijks plant de transportplanner de vrachten in op vraag van klanten en in nauw contact met de schippers. Dagelijks verwerk je ook alle gemaakte afspraken en planningen in een softwarepakket en tref je de voorbereidingen voor een correcte administratieve afwikkeling.

Wie zoeken wij?
Je hebt affiniteit met logistiek en liefst ook met binnenvaart. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau bij voorkeur in een logistieke richting. Het zou een mooie aanvulling zijn als je niet alleen logistiek interessant vindt maar ook over commerciƫle vaardigheden beschikt. Je kunt effectief blijven presteren onder tijdsdruk, moeilijke taken en bij tegenslag.

Wat bieden wij?
Werken bij de opdrachtgever staat garant voor een baan waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team en gaat aan de slag met de producten. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Enthousiast geworden?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Uren

  • 32-40

Beschikbaar

  • Beschikbaar
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?