Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Monteur hulpmiddelen

Code 2791
Datum vacature 20 april 2021

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Monteur Hulpmiddelen in Roermond en Almelo.

DOEL VAN DE FUNCTIE:
De monteur hulpmiddelen is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde en afgestemd is op de behoefte van de cliënt.

ALS MONTEUR HULPMIDDELEN:

  • assembleer je standaard hulpmiddelen en stel je deze dusdanig in dat het voldoet aan de cliënt specifieke eisen zoals bepaald door de adviseur en/of ergotherapeut;
  • (de)monteer je standaard en complexere hulpmiddelen, hierbij gaat het zowel om mechanische als elektrische voorzieningen;
  • repareer je onderdelen t.b.v. rolstoelen, zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden;
  • zorg je voor een juiste administratie: dit doe je door gebruikte materialen en benodigde arbeidstijd volledig en correct digitaal te verwerken;
  • ga je zorgvuldig om met voorraden, materialen en (eigen) gereedschappen zodat er sprake is van een veilige en opgeruimde werkplek.

ALS MONTEUR HULPMIDDELEN BESCHIK JE OVER DE VOLGENDE COMPETENTIES:
Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen is voor jou dan ook een vanzelfsprekendheid. Je weet hoe je je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output. Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het opleveren van optische en kwalitatief goede hulpmiddelen voor hulpbehoevenden.

DE MONTEUR HULPMIDDELEN BESCHIKT OVER HET VOLGENDE OPLEIDINGSNIVEAU:
  • je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo-2 niveau of vergelijkbaar;
  • assemblage-ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een niet-seriematige productieomgeving;
  • kandidaten met ervaring in de fiets- of autobranche hebben een streepje voor.

BEDRIJFSINFORMATIE:
De opdrachtgever is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen en zorgkantoren. Ze onderscheiden zich door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij de ervaren en betrokken medewerkers. Ze willen dat de cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult de opdrachtgever een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft ruim 500 medewerkers, verdeeld over 11 vestigingen.

BEDRIJFSCULTUUR:
Het belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij de opdrachtgever betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat dus echt bij iedere medewerker centraal. Het motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen. Daarnaast bieden ze een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO Metaal & Techniek. Om jezelf weer op te laden, geven ze je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden ze de gezondheid en inzetbaarheid van de medewerkers belangrijk. Daarom dragen ze bij in je fitness abonnement en bieden ze mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Dienstverband

  • Vast

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?