Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Service Monteur

Code 2780
Datum vacature 20 april 2021

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een (aankomend) service monteur in Goes.

DE FUNCTIE:
In samenwerking met de service manager ben je verantwoordelijk voor het technisch en optische reviseren van gebruikte machines voor de tweedehands markt. Je wordt opgeleid voor onderhoud, controle en herstelling van de machines in de werkplaats. Je bent in staat zelfstandig problemen op te pakken en op te lossen. Je verruimt je eigen technisch bagage door je actief in te zetten voor de organisatie.

WIJ VRAGEN:
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, handige mbo’er werktuigbouwkunde. Je hebt goed technisch inzicht, je weet van aanpakken en je bent flexibel en collegiaal ingesteld.

WIJ BIEDEN:
Naast inhoudelijke uitdagingen van de functie biedt de opdrachtgever ook andere voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket en marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen. Het betreft een leuke en veelzijdige baan met de mogelijkheid om door te groeien naar service monteur buitendienst.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Amanda op +31 6 86 86 29 99 of stuur je CV naar amanda@hb17.nl.

Meer weten?

Amanda Veerhoek

Dienstverband

  • Vast

Uren

  • 32-40
  • 40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?