Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Service Monteur

Code 2899
Regio zuid
Datum vacature 25 juni 2021

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Service Monteur in ’s-Gravenpolder.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?
Als je liever elke dag aan dezelfde installatie op dezelfde locatie steeds weer dezelfde storingen oplost, dan is deze baan niets voor jou. Als servicemonteur bij de opdrachtgever werk je namelijk zelfstandig op projectbasis in binnen-en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de ontwateringsinstallaties en aanverwante randapparatuur. Vanzelfsprekend voer je je werkzaamheden veilig uit.

WAT WORDT JOUW GROOTSTE UITDAGING?
Je dient in staat te zijn allround onderhoudswerkzaamheden aan de installaties en apparatuur uit te kunnen voeren om zodoende de leverbetrouwbaarheid richting onze opdrachtgevers op een hoog niveau te houden. Je beschikt over minimaal 1 specialisme op het gebied van mechanica, elektronica, hydraulica of pneumatiek, of je bent bereid om je hierin te ontwikkelen. Daarnaast ben je flexibel in het jezelf kunnen verplaatsen binnen Benelux en Frankrijk.

HOE MAAK JE HET VERSCHIL?

  • Je hebt ervaring in een technische functie.
  • Je hebt een technische opleiding gevolgd.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Je bent bereid consignatiediensten te draaien (avond, weekenden en feestdagen).

WAT BIEDEN WIJ JOU?
  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; ze investeren graag in hun collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Vanuit ’s-Gravenpolder kom je te werken in een team van 6 monteurs onder leiding van een coördinator. Het werk zelf vindt plaats zowel in ’s-Gravenpolder als ook op de verschillende locaties in binnen-en buitenland van de opdrachtgevers.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Amanda op +31 6 86 86 29 99 of stuur je CV naar amanda@hb17.nl.

Meer weten?

Amanda Veerhoek

Dienstverband

  • Tijdelijk

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?