Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Servicemonteur buitendienst

Code 2913
Datum vacature 14 juli 2021

Bij onze opdrachtgever draait het om mensen. Ze zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Voor de business unit BT, waarin ze instellingen ontzorgen in het verstrekken, onderhouden en repareren van niet cliëntgebonden hulpmiddelen (zoals douchestoelen, hoog/laag bedden en tilliften) zijn ze op zoek naar een nieuwe collega in de functie van servicemonteur in de regio's Utrecht en Amersfoort.

WAT GA JE DOEN?
Als servicemonteur in de buitendienst ben jij verantwoordelijk voor het repareren, aanpassen, uitleveren en het (preventief) onderhoud van hulpmiddelen op locatie. Jij zorgt dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde en tijdig gekeurd zijn. Met jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat de medewerkers en cliënten van de instelling veilig en onbezorgd gebruik kunnen maken van het hulpmiddel.

JIJ PAST BIJ…
De opdrachtgever als jij de zelfstandige servicemonteur buitendienst bent die graag met mensen werkt. Je hebt affiniteit met de doelgroep (ouderen en mensen met een beperking) en haalt voldoening uit het helpen van deze mensen.

Wanneer jouw dag anders loopt dan vooraf gepland, blijf jij gestructureerd werken en streef je naar optimale klanttevredenheid. Je bent communicatief sterk en weet de klant op de juiste manier mee te nemen in de functionaliteiten van het geleverde hulpmiddel. Ook heb je oog voor detail. In deze zelfstandige functie is het van belang dat je graag onderweg bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Dit alles pak jij zo goed op omdat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol met direct klantcontact. Daarnaast beschik je over een mbo- werk- en denkniveau 3 of 4 in een technische richting (bijvoorbeeld WTB/Elektrotechniek/Mechatronica).

Beschik je daarnaast over aanvullende cursussen op het gebied van Stigah keuringen en NEN 3140 certificering, dan is dat een voordeel.

Omdat je in aanraking kunt komen met mensen met een beperking beschik je over empathisch vermogen; je kunt goed verplaatsen in de ander.

WAT KAN JE VAN DE OPDRACHTGEVER VERWACHTEN?
Het draait om mensen! Ze geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe het bedrijf nog sterker in de markt kan worden gezet en bieden jou de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt tussen €2.347,00 & €2.800,00. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur dan is je ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vindt de opdrachtgever belangrijk, daarom hebben ze een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitnessabonnement.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?