Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Tekenaar/ Constructeur

Code 2841
Datum vacature 20 april 2021

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een tekenaar/ constructeur in Middelburg.

Als Tekenaar/ Constructeur ontwerp je transportsystemen voor productiebedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Vanaf het moment dat de offerte geaccordeerd is, leid je de uitwerking en de realisatie van het project. Met de klant stem je de technisch-inhoudelijke specificaties af, waarna je aan de slag gaat met het ontwerp. Je hebt daarbij nauw contact met leveranciers, met je collega’s van verkoop en met je collega’s in de werkplaats.

Bij het uitwerken van de ontwerpen zie je het als een uitdaging om de functionele eigenschappen van het ontwerp te optimaliseren en de productiekosten te minimaliseren. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing verder te professionaliseren. Het uiteindelijke ontwerp vertaal je naar productietekeningen.

WIJ VRAGEN
Je hebt een technische hbo-opleiding of gelijkwaardig niveau door je werkervaring. Daarnaast ben je handig met 3D-tekenpakketten, bij voorkeur Inventor. Je weet goed de weg in de diverse MS Office applicaties en begrijpt het werken met een ERP systeem. Werkervaring en kennis van besturingstechniek zijn een pré, maar zeker geen must.

JE PERSOONLIJKHEID
Je bent technisch geïnteresseerd, je kunt goed overzicht houden en je eigen tijdsplanning bewaken. Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback, je vindt het leuk om intensief met collega’s samen te werken, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn en spreekt “afspraak is afspraak” voor jou vanzelf. Verder ben je communicatief vaardig en in staat om zowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze doelen te behalen.

GEÏNTERESSEERD?
Heb je vragen over de bovenstaande functie of ben je geïnteresseerd? Bel Amanda op +31 6 86 86 29 99 of stuur je CV naar amanda@hb17.nl.

Meer weten?

Amanda Veerhoek

Dienstverband

  • Vast

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?