Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Verkoper binnendienst bouwmaterialen

Code 2730
Regio zuid
Datum vacature 18 juni 2021

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Verkoper binnendienst bouwmaterialen in Breda.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen. Met negen vestigingen is onze opdrachtgever een begrip in de regio’s Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

WAT GA JE DOEN?
Vanuit de vestiging in Breda ben je vooral bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes en hebt daarnaast veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders.

MET WIE WERK JE SAMEN?
Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met verkopers in de binnen- en buitendienst, die veelal zeer ervaren zijn en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de medewerkers in de bouwshop en met de medewerkers van de logistieke afdeling.

WIE BEN JIJ?
Je heb ervaring met, of bent geïnteresseerd in de verkoop van de bouw of bouwmaterialen. Tevens vind je het leuk om binnen een verkoopteam te werken met professionele collega’s. Je bent nauwkeurig, pro-actief en ook vriendelijk naar onze klanten. Gezien de soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardigheden noodzakelijk. Daarnaast heb je:

  • een mbo of hbo werk- en -denkniveau;
  • kennis van de bouw of bouwmaterialen;
  • tot slot heb je goede verkoopkwaliteiten.

WAT BIEDEN WIJ?
Onze opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting;
  • goede opleidingsmogelijkheden;
  • samenwerken in een ervaren en professioneel team.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Dienstverband

  • Vast

Uren

  • 40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?