Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Verkoper binnendienst bouwmaterialen

Code 2844
Regio zuid
Datum vacature 20 april 2021

Onze opdrachtgever is een professionele bouwmaterialenhandel en levert alle bouwmaterialen van A tot Z. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen en gereedschappen hebben ze een uitgebreid assortiment badkamers, tegels, plafond­ en wandbekleding en sierbestrating. In Hulst is er een ruime showroom en een uitgebreid profcenter waar men terecht kan voor allerhande bouwmaterialen en natuurlijk ook vakkundig advies. Alle gekochte materialen kunnen vlot aan huis geleverd worden. Ze beschikken hiervoor over een wagenpark bestaande uit 2 vrachtwagens waarmee de bestelde goederen in de regio tot voor de deur kunnen worden bezorgen.

WAT GA JE DOEN?
Vanuit de vestiging in Hulst ben je vooral bezig met de verkoop van het uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes, hebt veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders.

WIE BEN JIJ?
Je hebt ervaring in de bouw of bent geïnteresseerd in de verkoop van bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een verkoopteam samen te werken met professionele collega’s. Je bent nauwkeurig, proactief en klantvriendelijk. Gezien de soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardigheden noodzakelijk. Daarnaast vragen wij:

  • een mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • kennis van de bouw of bouwmaterialen;
  • goede verkoopkwaliteiten.

MET WIE WERK JE SAMEN?
Je werkt op een informele manier samen met een hecht team van verkopers in de binnendienst waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met medewerkers in de bouwshop, de showroom en met de medewerkers van de logistieke afdeling.

WAT BIEDEN WIJ?
De opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen het bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
  • goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting;
  • goede opleidingsmogelijkheden;
  • samenwerken in een ervaren en professioneel team.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.

Meer weten?

Marloes de Haze

Dienstverband

  • Vast

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?