Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Verkoper keukens

Code 2922
Regio zuid
Datum vacature 26 juli 2021

De opdrachtgever in Terneuzen maakt deel uit van een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen. Met negen vestigingen is het bedrijf een begrip in de regio’s Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

WAT GA JE DOEN?
Vanuit de eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan de klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert de klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

MET WIE WERK JE SAMEN?
Je komt terecht in een hecht en professioneel team van vijf verkopers. In de showroom worden naast keukens ook badkamers, tegels, natuursteen en binnendeuren verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice keukens, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

WIE BEN JIJ?
Je hebt ervaring met, of bent geïnteresseerd in de verkoop van keukens. Je vindt het leuk om binnen een klein verkoopteam op een informele manier samen te werken met collega’s. Je bent creatief, nauwkeurig, actief en klantvriendelijk. Daarnaast heb je:

  • minimaal een mbo- werk- en -denkniveau;
  • affiniteit met afbouw en/of woninginrichting;
  • uitstekende verkoopkwaliteiten.

WAT BIEDEN WIJ?
De opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen het bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • goede opleidingsmogelijkheden;
  • samenwerken in een ervaren en professioneel team.

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?
HB17 Werkt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever. Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Gonnelien Jobsen via gonnelien@hb17.nl of +31 6 8689 0797.

Meer weten?

Gonnelien Jobsen

Uren

  • 32-40
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?