fbpx
Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Jubileum magazine


Jubileum magazine van HB17 Werkt

Lees ons magazine!

 

HB17 Werkt Viert 5 Jaar van Inspiratie en Succes

Welkom bij het HB17 Jubileum magazine, waar we trots het vijfjarig bestaan van HB17 Werkt vieren! Vijf jaar geleden begonnen we aan een ambitieuze missie om werkzoekenden te verbinden met kansen en werkgevers te ondersteunen bij het vinden van toptalent. Waarbij het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever het ultieme doel is. Nu, na een onvergetelijke reis vol groei en inspiratie, is het tijd om samen terug te kijken naar onze gedeelde successen.

In dit magazine nemen we je mee op een bijzondere reis door de hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar. Van onze bescheiden start als een start-up tot het uitgroeien tot een gevestigde naam in de personeelsbemiddeling, elk moment heeft ons gevormd en versterkt.

Het hart van ons succes is ons toegewijde team van professionals. Het HB17 Jubileum magazine is een eerbetoon aan hun passie, expertise en inzet. Samen met onze gewaardeerde klanten hebben we een hecht partnerschap gesmeed, gedreven door een gedeelde visie van kwaliteit en excellentie. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter het vertrouwen dat klanten in ons stellen en onze positieve impact op de arbeidsmarkt.

Naast het vieren van onze successen kijken we ook vooruit naar de toekomst. Het HB17 Jubileum magazine biedt een klein voorproefje over het verder ontwikkelen van onze dienstverlening. We zijn vastbesloten om onze diensten verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn in de komende jaren.

We willen ook onze dankbaarheid uiten aan al onze gewaardeerde klanten en partners. Jullie vertrouwen en steun hebben ons geïnspireerd om te groeien en te excelleren. Samen hebben we een gemeenschap van samenwerking en succes gecreëerd die de tand des tijds zal doorstaan.

We kijken uit naar de komende vijf jaar van groei, inspiratie en samenwerking. Bedankt, aan iedereen die deel uitmaakt van onze reis!

Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?