fbpx
Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Young professionals

Wij begrijpen dat het vinden van een geschikte baan voor young professionals in deze competitieve arbeidsmarkt uitdagend kan zijn. Maar geen zorgen, wij zijn er om jou te helpen!. 

Wij bij HB17 hebben ervaring met het verbinden van young professionals aan werkgevers die op zoek zijn naar getalenteerde en ambitieuze kandidaten zoals jij. Of je nu net van school komt of al enige ervaring hebt opgedaan, wij hebben verschillende vacatures die passen bij jouw vaardigheden en interesses. 

Op onze website vind je vacatures in verschillende sectoren, zoals commercie, HR, financiën, administratie, techniek en nog veel meer. We werken samen met gerenommeerde bedrijven in de regio die op zoek zijn naar de beste kandidaten om hun teams te versterken. We begrijpen dat het niet alleen gaat om het vinden van een baan, maar ook om het vinden van de juiste baan. Daarom streven wij er altijd naar om een match te maken die perfect past bij jouw vaardigheden en persoonlijkheid. 

Naast het aanbieden van vacatures, bieden wij ook sollicitatietips en carrière-advies aan om jou te helpen bij het vinden van jouw droombaan. Of je nu hulp nodig hebt bij het opstellen van een cv of bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, wij staan voor je klaar. 

Dus waar wacht je nog op? Laat je contactgegevens achter en we plannen snel een kennismakingsgesprek in. Wie weet vind je binnenkort jouw droombaan en begin je aan een spannende nieuwe fase in jouw carrière!

Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram voor inspiratie, carrièreadviezen en kansen om te groeien! Ontdek jouw weg naar succes als young professional.

 

Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?