fbpx
Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Hans de Jonge – manager HR, Finance, Procurement and Logistics

Century Aluminum Vlissingen maakt al geruime tijd gebruik van de diensten van HB17 voor recruitment van personeel op basis van werving & selectie. Voor technische personeel gaat de samenwerking met HB17 via Amanda. Onze samenwerking is tot nu toe heel succesvol gebleken in een arbeidsmarkt die zeer krap is.

Voor bedrijven bezitten Amanda en HB17 de sleutel tot succes bij werving & selectie, en dat is o.a. het creƫren van een goed netwerk van (latent) werkzoekenden, de kunst om te begrijpen en aan te voelen wat de cultuur bij de opdrachtgever is, het perfect matchen van het benodigde profiel van de opdrachtgever met de kennis/ervaring en competenties van de kandidaat, en dat bovendien gekoppeld aan overtuigingskracht en verbindingskwaliteiten van Amanda om de gewenste match mogelijk te maken.

Voor de kandidaat is het mooie aan HB17 dat een kandidaat via Amanda en HB17 niet alleen een mooie nieuwe stap in zijn/haar loopbaan kan maken maar dat er bovendien gedurende de hele loopbaan aandacht besteed wordt aan opvolging/feedback en loopbaanbegeleiding op maat. Met de manier waarop Amanda en HB17 dit doen, met extra aandacht voor de mens achter de kandidaat, maken zij het verschil met andere werving & selectiebureaus.

Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?