fbpx
Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Reviews

Lianne Toorenaar
Lianne Toorenaar
10:22 24 Mar 22
Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging tot in 2018 Amanda mij via LinkedIn benaderde. Zij heeft mijn toen in contact gebracht met een eventueel toekomstige werkgever. Omdat dit ging om een betekking van tijdelijke aard en de werkgever mij na die termijn niets kon bieden is het overgegaan. In de tussentijd is er wel contact geweest, maar geen passende job.In februari jongstleden kwam de functie vrij die vier jaar geleden niet door kon gaan.Omdat ik nog in het bestand bij Amanda zat, heeft ze mij benaderd of ik nog interesse had in de job. Om een lang verhaal kort te maken heb ik nu een nieuwe job. Het is super dat dat je na zo’n lange tijd weer benaderd wordt. Zonder Amanda had ik nu geen nieuwe baan gehad. Een dikke pluim.Het is prettig communiceren en ze zijn oprecht in je geïnteresseerd. Er wordt alles in het werk gesteld om een geschikte baan voor je te vinden.
marc bogaart
marc bogaart
16:49 22 Mar 22
Via Linkedin ben ik benaderd door Amanda van HB17 en heb vervolgens een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek op kantoor te Goes. Tijdens dit gesprek heb ik mijn wensen op tafel gelegd en mijn ervaring gedeeld. Met deze informatie is Amanda opzoek gegaan naar passende bedrijven, dit waren er een aantal in de omgeving waar ik op gesprek ben geweest. Het contact verliep goed en snel en ik kanAmanda (maar zeker ook HB17) aanraden voor personen die de zoektocht naar een passende baan willen doorlopen via dit bureau.
Michiel Sinke
Michiel Sinke
16:52 09 Mar 22
Door snel reageren bij een klant heeft Amanda van HB17 mij snel aan een baan geholpen. Goed contact, ook in coronatijd, en attente communicatie kenmerken hun handelwijze. Een prettige partij voor arbeidsbemiddeling die ik van harte aan kan raden.
s smits
s smits
15:35 08 Mar 22
Goed contact met duidelijke en prettig communicatie ten tijde het traject!
Harald Janse
Harald Janse
20:52 24 Jan 22
HB17 heeft mij geholpen aan een nieuwe uitdaging/baan. De gesprekken met Amanda waren prettig. Open, eerlijk en duidelijk, zeker ook de terugkoppeling na de sollicitatie gesprekken. Goed overleg met en feedback van Amanda hebben ervoor gezorgd dat de juiste weg kon worden genomen. Wat ik nog speciaal wil benoemen is de nazorg, de aandacht ook nu nog wordt door mij als zeer attent en prettig ervaren. Nogmaals hartelijk bedankt Amanda.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?