fbpx
Wij zijn HB17 en HB17 werkt.

Reviews

google
Armanda kende ik van vroeger en altijd wel contact gehad . Ze stelde mij voor aan de klant en alles ging heel snel en handelde heel goed . Je komt gelijk voor het bedrijf te werken wat super is .
google
Er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen en interesses waren. En ik had al snel een leuke nieuwe baan.
google
Goed geholpen met het vinden van een goede baan
google
Prima geholpen van baan naar baan. Persoonlijke benadering, nemen de tijd, overleggen heel goed met jou en met het bedrijf wat de zoekopdracht uitgezet heeft. Het niet over een nacht ijs gaan maakt het verschil met andere bedrijven waar het leeftijdsverschil tussen recruiter en kandidaat soms tegenwerkt. Het gaat niet om scoren, het gaat om een succesvolle match.
google
Ik heb HB17 met veel plezier gebruikt. Daphne reageerde snel en was behulpzaam. Ik ben een expat, wat zijn eigen uitdagingen met zich meebracht, maar in minder dan een maand kreeg ik een geweldig aanbod. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt omdat Daphne zich bekommert om mijn behoeften en die van het bedrijf. 10/10 zou aanraden.
google
Geweldig bedrijf en mensen die hier werken.
Bemiddelen en zoeken naar een baan wat bij jou past.
Je komt direct in loondienst bij de werkgever en HB17 krijgt betaald door de wergever voor het aandragen van een nieuw personeel lid, maar hiermee heeft de werkzoekende veder niks mee van doen.
Brdankt HB17 en mijn nieuwe baan is fantastisch.
Leon
google
Ik ben ontzettend lief en professioneel geholpen door Daphne Witkam van HB17. Ze zijn persoonlijk met je begaan en het gaat dit bedrijf zeker niet om de winst die er te behalen is. Door kosteloze inmenging heb ik nu deels door HB17 een leuke baan. Zeker aan te raden voor eenieder die op professionele wijze een overstap wil maken naar een nieuwe functie.
google
HB17 - Daphne nam met mij contact op voor een nieuwe uitdaging. Ze hebben mij goed geholpen en ben nu bijna 2 weken werkzaam bij Daxxa. Ik heb het er heel erg naar mijn zin. De persoonlijke contact en de kleine attente dingen zoals een kaartje sturen naar je nieuwe werkplek doet echt iets met je. Ga zo door HB17 en ik zou jullie aan iedereen adviseren. Dank jullie wel voor de contacten en de bemiddeling.
Chat openen
Waar kunnen we je mee helpen?